10.3 C
Valls
Diumenge, Abril 5, 2020

Els vallencs podran donar sang els dies 26 i 27 de febrer

L’Associació de Donants de Sang i el Banc de Sang i Teixits recolliran sang dimecres i dijous vinents (26 i 27 de febrer) a la unitat mòbil que el Banc de Sang i Teixits instal·larà a la sala d’actes de Casa Caritat.
Els donants podran donar sang en aquest laboratori d’extracció temporal dimecres de 17 a 21 hores i dijous de 10 a 14 hores i de 17 a 21 hores.

El Banc de Sang i Teixits remarca la importància d’aquestes campanyes de donació per la necessitat creixent de la sang i els seus derivats en l’assistència sanitària. De fet, calcula que cada tres segons algú necessita sang a Catalunya. En aquest sentit, la pretensió dels impulsors de la campanya és aconseguir que la donació de sang es converteixi en un acte quotidià i no vagi lligat exclusivament a situacions d’emergència.

Actualment, la donació altruista de sang, és l’única font que abasta els bancs de sang, i per això els impulsors de la campanya de donació insisteixen en la importància d’aquest gest que pot permetre salvar moltes vides.
Pot donar sang qualsevol persona sana entre 18 i 65 anys que pesi més de 50 quilos. Es recomana que les dones ho facin un màxim de tres vegades l’any i els homes quatre i que entre donació i donació passin un mínim de dos mesos.

Subscriu-te a la nostra newsletter

perquè estiguis actualitzat amb les últimes notícies

Deixa una resposta

Introduïu el vostre comentari
Siusplau entra el teu nom aquí

Notícies relacionats

Últimes notícies

La Firagost de Valls manté les seves dates

De moment no hi ha previsió de suspendre o ajornar la Firagost. Foto: El Vallenc

Ajornada la Fira-Mercat del Vehicle Usat de Valls

Fira-Mercat del Vehicle Usat a Valls l'any passat. Foto: El Vallenc La VIII Fira-Mercat del Vehicle Usat i...

Neix una coalició internacional per respondre a la covid-19 en països amb recursos limitats

Es marquen com a objectiu accelerar la recerca sobre la covid-10 en aquelles àrees on el virus podria causar estralls en els ja de per si fràgils sistemes de salut i tenir un enorme impacte de salut en les poblacions vulnerables.

VÍDEO | L’altra cara dels serveis essencials: els quioscos

Els quioscos estan autoritzats a vendre diaris i revistes durant l'estat d'alarma, però el sector denuncia el descens que han patit les vendes

S’ajorna la reunió de la Taula de Coordinació de les Decennals

Imatge d'arxiu d'una reunió organitzativa de les Decennals La Taula de Coordinació de les Festes Decennals de la...