/, Portada Destacada/Els Reis Mags d’Orient arriben a Valls carregats de regals i il·lusió

Els Reis Mags d’Orient arriben a Valls carregats de regals i il·lusió

La cavalcada, juntament amb la venda dels tortells de Reis, posarà el punt final a les festes nadalenques d’enguany

per | 2018-01-05 20:45:5105/01/2018 20:45 | 0 comentaris

Aquest divendres dia 5 de gener, la venda dels tradicionals tortells de Reis, amb la fava i la figureta, als forns i les pastisseries i l’arribada de Ses Majestats amb la seva esperada cavalcada han posat punt final a les celebracions del Nadal vallenc.

Procedents de les terres d’Orient, els Mags, Melcior, Gaspar i Baltasar han fet la seva arribada a l’estació de ferrocarril a dos quarts de 7 de la tarda. Tot seguit, han pujat als seus carruatges tirats per cavalls. Els patges i heralds han pujat a les carrosses, llençat caramells durant la desfilada.

El recorregut de la cavalcada ha començat a la plaça de l’Estació, passant pel passeig de l’Estació, carrers Vallvera, Avenir, Anselm Clavé, plaça de la Font de la Manxa, carretera de Montblanc, carrers Abat Llort, Cor de Maria, muralla de Sant Antoni, de l’Església, plaça de l’església i del Blat, Cort i el Pati.

Els Reis han entrat a la plaça del Pati per l’entrada a l’aparcament soterrat. I abans de la seva arribava a l’esmentada plaça, el públic ha pogut gaudir un breu espectacle.

Al Pati, els Reis han rebut la benvinguda de l’alcalde, que els feu el lliurament simbòlic de les claus de totes les cases de la ciutat, i els Mags han saludat als vallenques i vallencs.

Deixa un comentari