//Els pallassos diabòlics arriben a l’Alt Camp

Els pallassos diabòlics arriben a l’Alt Camp

per | 2016-10-27 10:21:5927/10/2016 10:21 | 1 comentari

Amb una motoserra ensangonada i vestit de pallasso diabòlic es passeja pels carrers d’Alcover i de Valls un personatge anònim que en les últimes hores ha captivat les xarxes socials.

Sota el nom d’AlcoverClown, el pallasso diabòlic de la comarca omple el seu compte d’Instagram amb imatges i escrits macabres. En el seu perfil d’aquesta xarxa social, que va crear fa uns dies i on ha publicat ja més d’una desena de fotografies, adverteix als seus gairebé 500 seguidors: “anda de día, que la noche es mía”.

Els pallassos diabòlics han esdevingut una moda, nascuda als Estats Units, que ja ha provocat diverses detencions arreu del món. A Catalunya, van arribar fa gairebé un mes, amb el LleidaClown, que després d’una setmana passejant pels carrers de la capital de província i publicar diverses fotografies al seu perfil públic d’Instagram, va decidir retirar-se.

Molts dels seus seguidors asseguren que es tracta d’una ‘broma’ i una manera de crear expectació però, encara que fins al moment l’AlcoverClown només s’ha deixat veure a través de les seves xarxes socials, són molts altres els que s’han alertat per com puguin desencadenar aquestes modes, que per ara semblen passatgers.

Un comentari

  1. […] «moda» dels pallassos diabòlics «ha arribat» a Manresa, o a Valls, o a Mallorca, o a València… Una majoria de mitjans no paren de regirar fins a l’últim […]

Deixa un comentari