//Els militants del PSC de l’Alt Camp i Conca es pronunciaran sobre el preacord amb Podemos

Els militants del PSC de l’Alt Camp i Conca es pronunciaran sobre el preacord amb Podemos

Els militants de les comarques de l'Alt Camp i Conca de Barberà votaran a l'agrupació de Valls entre les deu del matí a la una del migdia de dissabte.

per | 2019-11-19 17:52:5219/11/2019 17:52 | 0 comentaris

Els i les militants socialistes de la Federació del Camp de Tarragona estan convocats aquest dissabte a la consulta nacional convocada a fi i efecte de validar o no el preacord assolit amb el grup d’Unidas-Podemos per constituir un Govern progressista per aquests propers quatre anys.

En aquesta consulta podran participar tots els i les militants del partit i de les Joventuts Socialistes de les comarques tarragonines. El vot pot ser presencial aquest dissabte als diferents locals del partit. En el cas de les comarques del Camp de Tarragona es podrà votar a les meses electorals habilitades als locals de Valls, Cambrils, Mont-roig del Camp, Reus, la Selva del Camp, Calafell, Cunit, el Vendrell, la Canonja, Constantí, Creixell, Roda de Berà, Salou, Tarragona i Vila-seca. Els militants de les comarques de l’Alt Camp i Conca de Barberà votaran a l’agrupació de Valls entre les deu del matí a la una del migdia de dissabte.

Així mateix, els i les militants també podran votar per via electrònica. Per fer-ho caldrà sol·licitar primer la inscripció per exercir el vot electrònic al web del PSC fins aquest dijous a les 20h. Un cop inscrits, la votació electrònica es durà a terme entre les 18h d’aquest divendres fins a les 20h de dissabte.

Actualment al web del PSC es pot trobar tota la informació relativa a la consulta, així com la llista de les meses electorals, l’horari corresponent a casa mesa, el procediment de sol·licitud del vot electrònic, la pregunta de la consulta i el contingut del preacord assolit amb el grup parlamentari d’Unidas-Podemos.

Deixa un comentari