/, Cultura, Portada Destacada/Els Gegants de la Ciutat de Valls visitaran Igualada

Els Gegants de la Ciutat de Valls visitaran Igualada

Dissabte 14 de juliol a la tarda, els quatre gegants vallencs ballaran pels carrers d’Igualada amb motiu del 75è aniversari dels Gegants de la Ciutat d’Igualada

per | 2018-07-10 12:59:2310/07/2018 12:59 | 0 comentaris

Que els gegants vallencs es puguin veure fora de la ciutat és un cas excepcional, ja que són poques les vegades que surten de la població; només en ocasions molt especials i singulars. Aquesta vegada, el Lladrefaves, la Gegantona, la Geganta i el Gegant de la Porra ballaran pels carrers d’Igualada amb motiu de la festa del 75è aniversari dels gegants d’aquesta ciutat.

L’esdeveniment, de gran ressò arreu del Principat, acollirà un acte de benvinguda institucional al matí, al Museu de la Pell, i un dinar de germanor. A la tarda tindrà lloc la mostra de gegants amb motiu del 75è aniversari de l’arribada dels actuals Gegants de la Ciutat a Igualada, i comptarà amb la participació de gegants centenaris, emblemàtics i històrics del país, com els Gegants de Manresa, els Gegants de Santa Maria del Mar de Barcelona, els Gegants de Lleida, els Gegants de Girona, els Gegants de Casa Caritat o del Corpus de Barcelona, els gegants igualadins i l’Àliga de la Ciutat d’Igualada o els Gegants de la Ciutat de Valls.

La festa tindrà lloc el dissabte 14 de juliol a partir de les 5 de la tarda, amb una mostra de les figures convidades, una cercavila, els balls protocol·laris i un comiat festiu.

Deixa un comentari