/, Portada Destacada/El turisme rural de l’Alt Camp tanca l’agost amb un 90% d’ocupació

El turisme rural de l’Alt Camp tanca l’agost amb un 90% d’ocupació

L’ocupació als allotjaments rurals de la comarca es manté amb xifres semblants a les dels darrers anys

per | 2018-09-10 11:06:0310/09/2018 11:06 | 0 comentaris

L’Alt Camp compta amb una àmplia oferta de turisme rural, sens dubte, un dels principals aŀlicients de la comarca. Segons dades de La Traca, l’Associació de Turisme Rural de l’Alt Camp, aquest any el sector ha experimentat unes xifres similars a les dels darrers anys pel que fa als mesos d’estiu. En el cas del juliol, l’ocupació ha baixat lleugerament, sobretot pel que fa al turisme d’entre setmana, que rondava el 35%; no obstant això, els caps de setmana d’aquell mes l’ocupació es va situar al voltant del 100%.

Pel que fa al mes d’agost l’ocupació s’ha mantingut gairebé al màxim, i les xifres globals del mes se situen al 90%, de manera semblant als anys anteriors. El perfil dels turistes allotjats es troba repartit entre turisme català i de la resta de l’Estat —aproximadament la meitat— i turisme extern al territori espanyol —especialment procedent de França, Holanda i el Regne Unit.

La Traca agrupa gairebé una trentena d’allotjaments rurals de diverses poblacions de l’Alt Camp: Nulles, Montferri, Mont-ral, el Pla de Santa Maria, Vilabella, Figuerola, Cabra, Farena, Alcover, el Milà, Vilardida, Bràfim, Rodonyà i Vila-rodona. Els principals atractius turístics de la comarca són l’enoturisme, l’entorn i els paisatges i la Ruta del Cister, a més de la seva proximitat a les zones costaneres del Camp de Tarragona.

Deixa un comentari