/, Comarques/El teixit associatiu d’Alcover sortirà al carrer amb motiu de la Diada de les Entitats

El teixit associatiu d’Alcover sortirà al carrer amb motiu de la Diada de les Entitats

La Diada s’encetarà a les 8 del matí i acabarà ben entrada la matinada. Durant la jornada hi haurà musica, bitlles, cercavila, foc i dinar de germanor, entre altres

per | 2018-07-03 16:11:4203/07/2018 16:11 | 0 comentaris

El dissabte 14 de juliol, Alcover celebrarà la Diada de les entitats amb una dotzena d’actes per a tots els públics i amb el principal teixit associatiu de la vila com a protagonista. Es tracta d’una jornada anual, lúdica, cultural i festiva que donarà el tret de sortida de bon matí amb les matinades pels del Ball de Diables Bruixots d’Alcover.

Durant el matí destacarà el concurs de bitlles dels Jubilats i el Club de Bitlles Catalanes, i seguidament la primera Mostra de Talents, organitzada pel Centre de dia, amb actuacions individuals i grupals de participants de totes les edats.

Al migdia, a la terrassa del Cercle d’Amics, es durà a terme un dinar popular amb paella organitzat pel Col·lectiu de Dones d’Alcover. La festa continuarà a l’església Vella amb un cafè concert de l’Associació EMMA Cultura. Allà acabarà també la cercavila de les entitats participants.

De la resta de la tarda destacarà el taller de reciclatge del Casal Popular de la Bretxa, la desfilada de camions en honor a Sant Cristòfol organitzada per l’Agrupació de conductors, i l’exhibició de bike trial que organitza el Club Ciclista Alcover.

Al vespre, pels carrers de la vila, s’iniciarà l’espectacle i correfoc del Ball de Diables Bruixots d’Alcover, que enguany celebra el seu 35è aniversari. També es donarà el tret de sortida a una nova edició de l’Alcopica, la ruta de les tapes amb la participació d’onze establiments (14 i 15 i 20, 21 i 22 de juliol).

A partir de mitjanit, davant l’Hort de Sant Antoni, es realitzarà un concert -amb la participació d’Apalanke, All Covers i Dj Monka- amb motiu del 35è aniversari del Ball de Diables Bruixots d’Alcover.

 

Deixa un comentari