/, Societat/El Teatre Principal de Valls esdevindrà un casal de teatre per a infants

El Teatre Principal de Valls esdevindrà un casal de teatre per a infants

El casal de teatre s’estructura en quatre setmanes durant el mes de juliol, de forma que els assistents poden anar-hi a una o a les quatre

per | 2018-04-10 11:28:1510/04/2018 11:28 | 0 comentaris

Aquest estiu La Peça, escola de teatre, amb la col·laboració de la Xarxa de Cultura de Valls, obre per segon any consecutiu les portes del Teatre Principal per dur-hi a terme el Casal de Teatre. L’esmentat casal de teatre tindrà lloc dels dies 2 a 27 de juliol i estarà obert per a infants entre els 7 i els 13 anys. El casal s’estructura en quatre setmanes (del 2 al 6 de juliol, del 9 al 13 de juliol, del 16 al 20 de juliol i del 23 al 27 de juliol), de forma que els assistents poden anar-hi a una o a les quatre. Les classes es faran de 9 al 13.30 h.

La directora de La Peça, la vallenca Eva Cabré, assegura: “Esperem repetir l’èxit de l’any passat oferint a tots els alumnes de primària que s’hi vulguin apuntar poder trepitjar l’escenari i actuar.”

Cada setmana els alumnes participaran en un muntatge teatral basat en algun conte tradicional, preparant l’actuació, el vestuari i l’escenografia. Podran conèixer el teatre per dins i viuran una experiència teatral completa, des de damunt i des de darrere de l’escenari.

Deixa un comentari