//El supermercat Lidl de Valls canvia d’ubicació

El supermercat Lidl de Valls canvia d’ubicació

Pel que fa a l’actual supermercat ubicat a la carretera del Pla, número 134, serà enderrocat coincidint amb l’obertura del nou

per | 2019-11-19 16:21:0219/11/2019 16:21 | 1 comentari

La cadena de supermercats Lidl ha inclòs Valls en la seva política d’expansió. L’Ajuntament de la capital de l’Alt Camp acaba de donar llicència d’obres per a la construcció d’una nova botiga, concretament a la carretera del Pla de Santa Maria, en un terreny encara per urbanitzar a tocar dels Blocs Muños, just davant de l’estació elèctrica d’Endesa.

Pel que fa a l’actual supermercat ubicat a la carretera del Pla, número 134, serà enderrocat coincidint amb l’obertura del nou, que tindrà una major superfície, entre 1.300 i 1.400 metres quadrats.

La notícia ha despertat molts rumors entre l’opinió pública aquests dies. Fins i tot, hi ha qui apunta que l’espai que ocupa l’actual botiga es destinarà a aparcament del McDonalds, que en aquests moments està en construcció.

La nova botiga a Valls serà dissenyada sota alts estàndards de sostenibilitat i aprofitarà al màxim la llum natural, comptant al mateix temps amb mesures d’eficiència energètica, amb plaques fotovoltaiques, il·luminació led o sistemes de refrigeració de baix consum. La cadena de supermercats també podria preveure disposar de punts de recàrrega per a vehicles elèctrics.

Lidl continua la seva expansió a l’Estat espanyol. El proppassat mes d’agost va obrir tres noves botigues a Terrassa, la Corunya i Las Palmas de Gran Canaria.

L’objectiu de la cadena de supermercats amb aquest pla d’expansió nacional és acostar casa vegada més la seva oferta al consumidor, el qual podrà trobar més variada l’oferta dels supermercats en productes frescos, cosmètica, higiene i envasaments.

One Comment

  1. Maria 20 noviembre 2019 at 15:38

    Mols grans supermercats i les botigues petites de tots la vida què? Facilitats per tots ,Valls està acabat

Deixa un comentari