La seu del PSC de Valls va ser objecte del llançament d’ous i de pintades amb insults, segons ha comunicat el partit. En aquest sentit, des de la federació es vol fer públic l’escalf i la solidaritat unànime de tots els socialistes amb els companys i companyes del PSC de Valls i se’ls encoratja a seguir treballant per bastir la societat pacífica, inclusiva, respectuosa i plural.

Segons ha destacat la portaveu de la federació dels socialistes tarragonins, Diana Salvadó, “volem denunciar totes les manifestacions d’intolerància i d’odi, tant de les que som objecte els i les socialistes com les que pugui patir qualsevol altre partit polític democràtic. Ni la més mínima comprensió davant qualsevol agressió.”

La portaveu dels socialistes del Camp de Tarragona ha reiterat la condemna inequívoca del PSC “per totes les manifestacions de violència sectària que es produeixen o es puguin produir a la nostra societat, a totes, vinguin d’on vinguin. La intolerància i el menyspreu a les veus discrepants no poden formar part de l’ADN convivencial del nostre país.”

Diana Salvadó ha afirmat que la solució a l’actual conflicte polític no passarà ni per l’immobilisme ni per cap aposta unilateral d’esquenes a la realitat institucional sinó pel diàleg, la negociació i el pacte, “no només perquè és la millor opció sinó perquè, com s’està posant de relleu cada dia més, és l’única sortida factible i real a un problema que ha assolit una dimensió realment molt preocupant.”