//El personal del sociosanitari de Valls protesta contra la precarietat laboral

El personal del sociosanitari de Valls protesta contra la precarietat laboral

Exigeixen un increment de personal assistencial i una millora dels horaris, i també que es compleixi la promesa electoral d’un sociosanitari nou

per | 2019-07-04 13:23:4004/07/2019 13:23 | 0 comentaris

Avui, dijous 4 de juliol, les treballadores del centre sociosanitari del Pius Hospital de Valls s’han concentrat davant de la porta principal de l’hospital per exigir millores en les seves condicions laborals.

Una vintena de treballadores amb diversos cartells reivindicatius han posat de manifest la situació de precarietat en què es troben al seu lloc de treball. Es queixen de manca de personal, així com dels horaris i del mal estat de les instal·lacions del centre sociosanitari.

Per això, reclamen a la Fundació Vilaniu, que gestiona el centre, que incrementi el personal assistencial, tant pel que fa a infermeria com a auxiliars, i una millora dels horaris de treball.

També han posat èmfasi en la construcció d’un sociosanitari nou, promesa electoral que tant Junts per Valls com ERC-Compromís per Valls portaven en campanya i de la qual, segons les treballadores, no se n’ha sentit a parlar més.

Asseguren que aquesta situació és insostenible, i que és necessari que es posi solució a aquestes problemàtiques per poder donar una atenció de qualitat a les persones i treballar en unes condicions dignes.

El col·lectiu de treballadores està plantejant properes protestes, i no descarten concentrar-se cada dijous per exigir les millores.

Deixa un comentari