//El nou enllumenat de la plaça del Pati i el carrer de la Cort costarà 80.200 euros

El nou enllumenat de la plaça del Pati i el carrer de la Cort costarà 80.200 euros

El projecte preveu la instal·lació de 26 nous punts de llum al carrer de la Cort i a les escales de la Peixateria, que s’afegiran a l’actual enllumenat ornamental

per | 2018-12-12 13:02:5212/12/2018 13:02 | 1 comentari

La Junta de Govern de l’Ajuntament de Valls ha procedit a l’acceptació de la proposta de la Mesa de Contractació per adjudicar a l’empresa Etra Bonal SA, per un import de 80.146 euros IVA inclòs, les obres de modernització de l’enllumenat del carrer de la Cort i el Pati.

El projecte preveu la instal·lació de 26 nous punts de llum al carrer de la Cort i a les escales de la Peixateria que s’afegiran a l’actual enllumenat ornamental. S’instal·larà tecnologia led a totes les lluminàries, per augmentar la sensació d’il·luminació però reduint el consum i els costos energètics en prop d’un 80%. A la vegada, s’ha previst soterrar tot el cablejat elèctric i eliminar els traspassos aeris de cables. Tot i que es mantindran els llums ornamentals característiques del carrer de la Cort, s’instal·laran també bombetes led i se substituiran els globus actuals per d’altres de nous.

El punt més destacat al carrer de la Cort i que permetrà augmentar la il·luminació serà, però, la instal·lació dels nous punts de llum que es col·locaran a les façanes de les cases i que il·luminaran d’una més directa el centre del carrer.

Per la seva banda, al Pati es col·locaran quatre focus que, situats sobre l’estructura de la pèrgola, il·luminaran d’una manera especial el centre de la plaça. També s’ha previst substituir per llums led la il·luminació de totes les bigues de la pèrgola i es modernitzarà també l’enllumenat a la zona de l’escenari de la plaça.

Un comentari

  1. Titaranya 12 Desembre 2018 en 22:39

    Com si no hi haguessin empreses a Valls per poder fer aquesta feina que s’hagi de contractar una empresa de Cornellà1
    Prediquem amb el comerç de proximitat!

Deixa un comentari