/, Comarques/El mercat de segona mà d’Alcover canvia de dia

El mercat de segona mà d’Alcover canvia de dia

En les anteriors edicions el mercat es feia en diumenge matí i en aquest cas s’ha fet en dissabte tarda. També destacar que ara ha tornat a la Plaça Lluís Companys quan l’anterior s’havia fet en un altre lloc.

per | 2018-06-16 21:00:0016/06/2018 21:00 | 0 comentaris

Alcover ha acollit aquest dissabte, 16 de juny, una nova edició del mercat de segona mà, en aquest cas l’edició de l’estiu, un mercat d’intercanvi de productes usats que porta el nom, M2M Alcover i que es va estrenar l’any 2017.

En aquest cas el tret de sortida ha estat a les 5 de la tarda i s’allargat fins al vespre realitzant-se a la plaça Lluís Companys.

Aquesta edició ha estat diferent a les anteriors: fins ara totes s’havien fet en diumenge i en aquest cas ha estat dissabte, en quan el lloc la darrera es va voler provar al pàrquing del Portal i ara ha tornat al lloc d’origen la Plaça Lluís Companys.

En aquest mercat de segona mà s’ha pogut intercanviar, regalar, comprar o vendre objectes de segona mà com llibres, discs, mobles, roba, complements, productes col·leccionables o jocs, per posar alguns exemples. Uns productes que per poder participar en el mercat han hagut de ser en bon estat i tenir una qualitat mínima segons les normes de l’organització.

Deixa un comentari