//El Festiuet celebrarà la segona edició el 10 i 11 d’agost

El Festiuet celebrarà la segona edició el 10 i 11 d’agost

Zoo, Green Valley, Desakato, Smoking Souls, La M.O.D.A. i Vendetta, caps de cartell d’aquesta edició, que presenta novetats

per | 2018-07-09 13:23:5109/07/2018 13:23 | 0 comentaris

El festival Festiuet celebrarà la seva segona edició els pròxims dies 10 i 11 d’agost a Valls i repetirà la primera experiència, però amb novetats per tal d’atraure més persones i oferir més serveis.

En aquesta segona edició es comptarà amb una vintena de grups tant nacionals com estatals, on es podrà veure grups com Zoo, Xavi Sarrià, Buhos, Green Valley, La M.O.D.A., Smoking Souls, Auxili, Roba Estesa, Doctor Prats, Desakato, Vendetta (gira de retirada), La Sra.Tomasa, El Niño de la Hipoteca, Sons of Aguirre, Atupa, El Diluvi, Suu, Dj Plan B, Dakidarria, Dj Monka i Auxili.

Es comptarà amb zona d’acampada i una de les novetats d’enguany és que hi haurà zona de piscines, palmeres, zona chill out, pista de vòlei i més sorpreses que l’organització anirà anunciant.

D’aquesta manera, Valls manté el seu festival de música, que en la primera edició va comptar amb una participació de 3.000 persones.

Per comprar les entrades pel festival es pot fer a la seva pàgina web: http://www.festiuet.cat

Deixa un comentari