//“El Crucificat” arriba al Pati de Sant Roc

“El Crucificat” arriba al Pati de Sant Roc

Cinquanta-tres imatges formen el darrer treball del vallenc Francesc Roca. Cinquanta-tres peculiars imatges que plasmen un dels elements més representatius de la religió cristiana, el crucificat.

per | 2018-03-09 20:00:2909/03/2018 20:00 | 0 comentaris

Aquest divendres, dia 9 de març, al vespre, el fotoperiodista Francesc Roca ha inaugurat l’exposició “El Crucificat”, que durant uns mesos s’ha exposat en sales de ciutats catalanes com Balaguer o Barcelona. Ara arriba a Valls amb motiu dels actes previs a la celebració de la Setmana Santa a Valls.

“El Crucificat” es pot veure al Pati de Sant Roc fins l’1 d’abril. Cinquanta-tres imatges formen el darrer treball del vallenc Francesc Roca. Cinquanta-tres peculiars imatges que plasmen un dels elements més representatius de la religió cristiana, el crucificat.

L’exposició de Francesc Roca pretén portar l’espectador a descobrir l’art i els sentiments dels diferents autors dels crucificats al llarg del temps per mitjà de les imatges.

En aquest acte d’inauguració s’ha comptat amb els parlaments de Joan Gasull, amic de l’artista i qui n’ha fet la introducció i ha presentat l’autor. També han parlat Carles Grau, president de l’Agrupació de Confraries i Germandats Setmana Santa a Valls; Joan Carles Solé, en nom de l’Ajuntament de Valls; Xavier Salat, president de l’IEV; i el propi autor, Francesc Roca.

Deixa un comentari