/, Cultura/El Centre de Lectura es prepara per celebrar la Festa Major de Sant Joan

El Centre de Lectura es prepara per celebrar la Festa Major de Sant Joan

Amb les activitats organitzades, el Centre de Lectura té la voluntat de tenir més presència dins la Festa Major de Sant Joan

per | 2018-06-14 09:24:5614/06/2018 09:24 | 0 comentaris

Enguany, el Centre de Lectura ha organitzat un seguit d’actes dins del marc de la Festa Major de Sant Joan, amb la voluntat que l’entitat tingui més presència dins d’aquests dies festius de la ciutat de Valls. A partir del divendres 15 i fins al dia 25 de juny, la façana de la seu social estarà engalanada amb els domassos de festa, amb la bandera de Valls i la senyera.

Els actes pròpiament dits començaran dissabte, dia 16 de juny, a les 12 del migdia amb un concert vermut a la sala d’actes de l’entitat. Aquest acte anirà a càrrec de l’aula de violoncel de l’Escola Municipal de Música Robert Gerhard. Els actes continuaran dimarts dia 19 de juny, a les 19.30 hores, a la mateixa sala d’actes, amb una conferència titulada “La música de la Festa Major de Sant Joan”, la qual anirà a càrrec del músic Francesc Sans i l’historiador Jordi París. Versarà des de la vessant més popular amb les músiques del Seguici cerimonial, fins als sons tradicionals de l’orgue de l’església de Sant Joan per als oficis litúrgics.

El següent acte està programat per al divendres 22 de de juny, vigília de la revetlla de Sant Joan. A les 19 hores, els socis de l’entitat podran compartir plegats una copa de cava i coca de Sant Joan per gaudir de la festa. Per acabar, el dia 25 de juny, dia del Vot del Poble a la Mare de Déu del Lledó, durant el cercavila dels Gegants de Valls, a les 11 del matí, faran una parada i balladetes davant de la seu social de l’entitat, presidides des del balcó per la junta directiva del Centre de Lectura.

Deixa un comentari