//El carrer de Sant Francesc tindrà asfalt nou

El carrer de Sant Francesc tindrà asfalt nou

També s'ha anunciat que la renovació de la coberta de l'església de Sant Francesc es farà el 2020 i que es convocarà un concurs arquitectònic per al projecte de recuperació del primer tram de l'antiga muralla medieval

per | 2019-12-03 10:45:4403/12/2019 10:45 | 0 comentaris

Des de fa uns mesos s’està duent a terme l’arranjament de les voreres del carrer de Sant Francesc, un treball previ a l’asfaltatge de la totalitat de la via, que l’Ajuntament de Valls ha anunciat per a aquest mes de desembre. L’empresa contractada per a l’execució de les obres d’asfaltatge ha estat Catalana d’Obres del Penedès, i l’import que es destinarà als treballs serà de 45.000 euros, IVA inclòs.

Juntament amb l’asfaltatge, també es renovarà la xarxa de clavegueram al tram entre el Portal Nou i el carrer de Sant Isidre. A més, s’instal·larà un remuntable a l’alçada de la plaça de la Fusta, per tal que els vehicles redueixin la velocitat, i també senyalització horitzontal a tot el vial.

D’altra banda, l’Ajuntament de Valls segueix treballant en el projecte de recuperació de les antigues muralles medievals. Els primers mesos de l’any vinent es convocarà un concurs arquitectònic per planificar els processos d’enderroc, consolidació de l’antiga muralla i d’esponjament del tram de muralla entre la plaça de Sant Francesc i el carrer de Sant Sebastià.

L’altra actuació prevista en aquesta zona és la recuperació de la coberta de l’església de Sant Francesc, una de les inversions principals previstes per al 2020, edifici que en un futur es destinarà a usos culturals.

Deixa un comentari