//El barri de la Xamora està immers en la seva Festa Major

El barri de la Xamora està immers en la seva Festa Major

Diumenge dia 15 de juliol se celebrarà la 13a Trobada de Col·leccionistes de Plaques de Cava que organitzen els Cavaires de la Xamora

per | 2018-07-14 00:13:5214/07/2018 00:13 | 0 comentaris

El barri de la Xamora de Valls està immers en la celebració de la seva Festa Major. Aquest divendres, dia 13 de juliol, s’ha celebrat el 30è Concurs Xamorí de Truites de Patates, amb premis a la de més diàmetre, a la més ben presentada, a la més original, a la més espectacular i a la infantil que destaqui més en tots els aspectes del concurs. Tot seguit ha tingut lloc el sopar de germanor. A mitjanit s’ha donat inici al gran ball amb el Grup Loren.

La jornada de dissabte 14 de juliol s’encetarà a les 11 del matí amb les simultànies d’escacs, que organitza l’Escola del Club d’Escacs de Valls. Al migdia tindrà lloc la festa de l’escuma. A les 6 de la tarda tindrà lloc la cercavila amb l’Eruga xamorina i la Colla Gegantera La Pessigolla de Valls. A la mitjanit tindrà lloc el concert xamorí amb CatRock i Tàrraco Surfers.

La programació de diumenge, 15 de juliol, s’iniciarà a les 8 del matí amb les matinades pels carrers de la Xamora. A les 11 del matí s’obrirà el parc infantil amb inflables i el Tronc Boig. A la mateixa hora se celebrarà la 13a Trobada de Col·leccionistes de Plaques de Cava que organitza Els Cavaires de la Xamora. També tindrà lloc la 3a Installparty de Hacklab Valls. A dos quarts de 12 del migdia tindrà lloc la missa i l’ofrena floral a l’església de la Mare de Déu del Lledó. A la tarda, a dos quarts de 6, tindrà lloc l’exhibició castellera dels Castellers de la Il·lusió. Tot seguit se servirà coca i xocolata per a la mainada. A les 7 de la tarda tindrà lloc l’espectacle familiar a càrrec de Jordi Jubany.

A les 8 del vespre tindrà lloc la gran tronada final de la Festa Major.

Deixa un comentari