//El barri de la Vallvera ja està de Festa Major

El barri de la Vallvera ja està de Festa Major

Avui, divendres, i demà es faran dos sopars de germanor, que acabaran amb un concert i un ball de nit

per | 2019-07-12 11:03:0912/07/2019 11:03 | 0 comentaris

Ahir a la tarda van començar els primers actes de la Festa Major de la Vallvera. El concurs infantil de dibuix i un contacontes intergeneracional van servir per donar el tret de sortida a tres dies de festa.

Avui, divendres 12, a les 10 del vespre a la plaça de la Vallvera, veïnes, veïns i amistats podran gaudir del sopar fred i el concert a càrrec de Mel i Mató. Els actes continuaran demà, també amb un sopar de germanor per als socis i amics, a partir de les 10 del vespre. Seguidament, es durà a terme el ball amb Maika Band, que inclourà el ball del fanalet i un sorteig sorpresa.

Diumenge serà l’últim dia de Festa Major, i començarà a la 1 del migdia amb un vermut tradicional a la plaça de la Vallvera. Ja a la tarda, aquesta plaça serà el punt de sortida de la cercavila pels carrers, que anirà a càrrec de la colla La Pessigolla.

Un cop acabada, tots els assistents podran gaudir d’un berenar, moment que s’aprofitarà per donar els premis del concurs de dibuix. Finalment, la traca servirà per acomiadar fins l’any que ve aquests tres dies d’activitat al barri.

Deixa un comentari