//El 9 de novembre, actes de protesta en el dia de reflexió a Valls

El 9 de novembre, actes de protesta en el dia de reflexió a Valls

Múltiples activitats durant el dia de la reflexió organitzat per Tsunami Democràtic

per | 2019-11-07 11:54:0907/11/2019 11:54 | 0 comentaris

Des de Tsunami Democràtic el dia 9 de novembre, dia de reflexió electoral del diumenge 10 de novembre, a Valls ja es coneixen les diferents activitats programades.

Arreu de Catalunya s’han organitzat diferents activitats en diferents indrets del país. Sota el títol “El 9N fem-los reflexionar! Desobeïm la Junta Electoral Central”, amb un seguit d’activitats que serviran com a protesta per la situació política catalana actual.

Així, durant el matí, a la plaça de la Zeta, de 10 del matí i fins a les 7 de la tarda, es farà una fira del pensament crític i l’acció conscient.

A la tarda, a la plaça del Pati, a partir de les 4 de la tarda hi haurà una quedada per a organitzar diferents activitats, que arrencaran a partir de les cinc de la tarda. Es començarà amb tallers com bombolles amb Fairy, escacs, club de lectura de la Declaració dels Drets Humans, Scrabble, assaig de danses populars, assaig de canalla castellera i d’altres… A partir de les sis de la tarda, berenar amb coca i xocolata desfeta per a tothom. Seguidament, ballades populars de bestiari i sardanes per donar pas a dansa contemporània. Mitja hora més tard, a quarts de vuit del vespre, actuacions musicals, amb corals, havaneres, música tradicional i folk. Per acabar, traca final.

Deixa un comentari