//Donen a conèixer les bases del concurs del cartell de la Firagost

Donen a conèixer les bases del concurs del cartell de la Firagost

Els participants hi podran presentar tantes obres inèdites com desitgin

per | 2020-02-12 13:51:5612/02/2020 13:51 | 0 comentaris

La Comissió Organitzadora de la Firagost 2020 – 66a Fira-Exposició del Camp de Català ha fet públiques les bases del concurs del cartell de la propera edició, que se celebrarà a Valls els dies 4 i 5 d’agost. El concurs és obert a totes les persones majors de 16 anys. Els participants hi podran presentar tantes obres inèdites com desitgin.

L’organització adverteix que queda prohibit el plagi parcial o total de qualsevol imatge i/o cartell ja existent. El format del cartell a presentar ha de tenir unes mides de DIN A2 sobre un suport de cartó ploma. Hi haurà de figurar obligatòriament el nom de Firagost 2020 “66a Fira-Exposició del Camp Català”, amb les dades de celebració, que seran “Valls 4 i 5 d’agost”. El cartell podrà ésser a color (quadricromia). Interessa que les dates de la fira i les paraules “Firagost” i “Valls”, destaquin força, de mida gran, i es puguin llegir de lluny a les cartelleres.

El termini d’admissió dels originals finalitzarà el divendres 20 de març, a les 6 de la tarda, i s’hauran de presentar a les oficines de la Cambra de Comerç, carrer Jacint Verdaguer, 1 de Valls, (de les 9 del matí a la 1 del migdia i de les 3 a les 6 de la tarda).

S’estableix un únic premi amb una dotació econòmica de 600 €. El Jurat podrà declarar el premi desert, si bé podrà concedir accèssits. El guardó serà entregat en el decurs de la 37a edició de la Nit de Premis de Valls, el dissabte 23 de maig.

El guanyador no es podrà presentar com a concursant el proper any, però sí que podrà ser membre del Jurat.

Deixa un comentari