//Diumenge arriba una nova edició dels Tres Tombs de Sant Antoni

Diumenge arriba una nova edició dels Tres Tombs de Sant Antoni

Enguany se celebra la 40a edició des de la recuperació, l’any 1979

per | 2019-01-11 17:00:0111/01/2019 17:00 | 0 comentaris

El proper diumenge, 13 de gener, arriba una nova edició dels Tres Tombs de Sant Antoni, la 40a des de la recuperació.

Demà dissabte, 12 de gener, es faran els actes de la vigília, en què diversos cavalls i carros recorreran la ciutat anunciant la festa de l’endemà.

Diumenge, 13 de gener, a partir de les 11 del matí, al carrer Francesc Gumà hi haurà la concentració de les cavalleries. I serà a partir de dos quarts de 12 que començaran els Tres Tombs.

A la 1 del migdia, a la porta de l’església de Sant Antoni es farà la benedicció de les cavalleries. Durant l’acte, el temple estarà obert i, al pas de la comitiva, el toc de campanes anunciarà la ritual benedicció de cavalleries i de tots els animals domèstics que hi assisteixin.

Es preveu que sigui cap a les 2 del migdia quan es faci el tomb de la plaça del Blat i del carrer Major.

Enguany hi ha una novetat important. La Societat de Sant Antoni, els forners de Valls i la Regidoria de Comerç i Turisme han recuperat el clàssic tortell de Sant Antoni, que es repartirà durant la diada. El tortell, que elaboraran els forns de la Barcelonesa, del Carme, Manel i Pié, es podrà comprar per 3,5 euros i s’espera repartir-ne més de 300 durant el dia gran de la festa. A més, aniran acompanyats amb una bossa commemorativa d’aquests 40 anys de Tres Tombs a Valls.

Deixa un comentari