//Dissabte, teatre i protesta contra la repressió davant dels jutjats de Valls

Dissabte, teatre i protesta contra la repressió davant dels jutjats de Valls

L'acte, convocat per l’ANC, Arran i Valls contra la Repressió, protestarà contra la repressió i els empresonaments per motius polítics

per | 2019-11-14 19:27:0614/11/2019 19:27 | 0 comentaris

Aquest dissabte, com cada dia 16 de cada mes, coincidint amb l’empresonament de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart, es convoca a Valls una mostra de rebuig. Aquesta vegada, però, se sumen a la convocatòria de l’ANC els col·lectius Arran Valls i Valls contra la Repressió, i l’acte canvia de format.

La convocatòria de protesta es traslladarà davant dels jutjats de Valls, a les 19 h, i durant la mateixa es comptarà amb una actuació de teatre al carrer per part de Tornavís Teatre, que portaran la seva peça ‘Contra la repressió, seguim lluitant’. Des de l’ANC es destaca que la concentració és per tots els presos, exiliats i represaliats de l’Estat espanyol. Arran Valls, per la seva banda, remarca que “no podem ni volem normalitzar la repressió”, ni tampoc “que hi hagi persones empresonades per motius polítics”. Les entitats fan una crida a continuar amb les mobilitzacions i seguir als carrers.

Deixa un comentari