/, Cultura/Dimecres es posaran a la venda els abonaments de tardor dels Teatres de Valls

Dimecres es posaran a la venda els abonaments de tardor dels Teatres de Valls

‘El fantasma de Canterville’ de Joan Pera, les aclamades ‘Noies de Mossbank Road’ de Sílvia Munt, i ‘Èdip’ d’Oriol Broggi formen la tripleta principal de l’abonament

per | 2018-09-05 12:56:3205/09/2018 12:56 | 0 comentaris

El proper dimecres, 12 de setembre, a partir de les 12 del migdia es posaran a la venda els abonaments de tardor dels Teatres de Valls.

Enguany destaquen tres obres de la programació establerta tenint en compte el seu llarg recorregut pels teatres del país, i també pel seu ampli reconeixement per part de la crítica. La tripleta de grans espectacles per a la temporada de tardor dels Teatres de Valls la conformen Joan Pera i els directors Sílvia Munt i Oriol Broggi, que permetran gaudir de tres dels muntatges més aplaudits els darrers mesos. La comèdia ‘El fantasma de Canterville’, amb un ampli repartiment encapçalat per Joan Pera; l’elenc femení de ‘Les noies de Mossbank Road’ amb Clara Segura, Marta Marco i Cristina Genebat, i la tragèdia ‘Èdip’, amb un extens equip, liderada per Julio Manrique.

L’abonament del Centre Cultural sortirà a la venda dimecres, 12 de setembre, a les 12 h. Així mateix, es podrà adquirir a les taquilles centrals del Principal, i per primer cop simultàniament al web www.ticketea.com i al telèfon 902 044 226.

Deixa un comentari