Els Mossos d’Esquadra, junt amb la Policia Local de Valls, van detenir aquest dimarts, 5 de setembre, un jove de 27 anys d’edat i de nacionalitat espanyola per tenir dues ordres de crida i cerca, una del jutjat penal de Tarragona i una altra del jutjat penal de Vilanova i la Geltrú.
Els fets van ocórrer al carrer Jaume Huguet de Valls, en ple centre de la ciutat, a quarts de vuit del vespre, fet que va despertar molt d’interès entre la gent que es trobava per la zona en aquell moment.

Mossos d’Esquadra estava realitzant, amb el suport de la Policia Local, un dispositiu per evitar robatoris a domicili quan la patrulla identifica una persona que li consta que té dos requeriments policials. En el moment d’intentar la detenció, el jove de 27 anys, que és conscient que té les ordres de crida i cerca, intenta fugir però els agents procedeixen a la seva detenció.

El detingut és veí de Valls i natal de Mollet del Vallès, però consta com a darrer domicili Cabra del Camp. En la detenció dos agents van resultar ferits lleus. En les properes hores el detingut passarà a disposició judicial.