La Cambra de Comerç i Indústria de Valls té concedit un curs d’agricultura ecològica, reconegut amb Certificat de Professionalitat Nivell II. Aquest curs està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), i tot i que està dirigit a persones treballadores en situació d’atur, també hi ha places per a treballadors.

Sessió informativa per a totes aquelles persones interessades en el curs, serà el dimarts dia 12 de desembre a dos quarts d’11 del matí a la sala d’actes de la Cambra de Comerç de Valls, al carrer Jacint Verdaguer, 1.

Caldrà portar, en la sessió informativa, el DNI o NIE (vigent), el full de demanda d’ocupació del SOC, el currículum i la titulació reglada de què es disposi o acreditació Certificat de Professionalitat Nivell II. En el cas de no acreditar la titulació exigida, hauran de fer les proves d’accés, que tindran lloc a la mateixa Cambra de Comerç de Valls, el divendres 15 de desembre al matí.

Per a més informació us podeu adreçar al departament de formació de la mateixa Cambra de Comerç al telèfon 977 600 909 o bé per correu electrònic a formacio@cambravalls.com.