En la sessió plenària d’aquest dimecres, 27 de desembre, el PP i la CUP han volgut fer visibles diverses queixes sobre la dedicació d’alguns càrrecs municipals així com la falta de Juntes de Portaveus.

Per una banda, Francesc Caballero feia visible el seu malestar davant la manca de celebració de Juntes de Portaveus. I és que segons assegurava el portaveu, des del mes de juliol no se n’ha celebrat cap, fet que, assegura Caballero: “No ens permet conèixer la situació de les actuacions municipals ni resoldre els dubtes que ens sorgeixin, és per això que ho hem de fer en els plenaris.”

Per altra banda, Robert volia deixar constància de la “deixadesa vers la ciutat d’alguns dels regidors que actualment, a més, compten amb alts càrrecs”. “Demanem que no menystinguin l’activitat municipal”, ha dit.

El primer tinent d’alcalde, Jordi Cartanyà, que ha exercit com a alcalde en funcions en aquesta sessió plenària, assegurava a Caballero que les Juntes de Portaveus es reprendrien al més aviat possible. Cartanyà contestava a Robert: “No comparteixo aquesta menystinença per la feina. En els darrers mesos, Catalunya ha sofert una important regressió dels drets democràtics i hem hagut d’atendre afers de país degut a l’aplicació d’un article de tres números que no permetia a les institucions funcionar amb normalitat.”