/, Portada Destacada, Successos/Crear una comunitat de propietaris: la manera de fer front als desperfectes de l’esclafit a la finca del Sindicat Vell

Crear una comunitat de propietaris: la manera de fer front als desperfectes de l’esclafit a la finca del Sindicat Vell

Els propietaris han decidit agrupar-se per intentar arranjar un forat a la coberta que està causant inundacions i humitats en molts dels aparcaments de la finca

per | 2018-08-24 19:00:5424/08/2018 19:00 | 0 comentaris

Mesos després de l’esclafit del passat octubre a Valls, encara queden desperfectes per arranjar. Aquesta és la problemàtica que té lloc a la finca del carrer del Tren número 25 i la cantonada del carrer Marquès de Vallgornera número 9, on se situa el Sindicat Vell, declarat bé cultural d’interès local (BCIL).

Amb el temporal, a la coberta d’aquest edifici s’hi va ocasionar un gran forat, que ha anat fent-se gran amb els mesos i que causa inundacions i problemes d’humitats en cada cop més places de pàrquing. El forat està ubicat a la zona comunitària, i fins ara cap dels propietaris havia demanat la subvenció —el termini de la qual ja ha passat— iniciada per la Generalitat i l’Ajuntament per tal de sufragar els danys de l’esclafit.

En la seva qualitat de BCIL, hi ha una sèrie de condicions de manteniment que els propietaris han de complir; com a conseqüència del forat, els propietaris han rebut cartes de l’Ajuntament avisant de sancions si no es fa front als desperfectes.

Per tal de posar-hi remei i acabar amb les molèsties, entre uns 40 i 50 propietaris han decidit iniciar formalment una comunitat de propietaris. La primera reunió serà el proper 7 de setembre a les 20.30 h a l’entrada de la finca, a la qual s’ha demanat que assisteixin tots els propietaris, ja que s’hauria de prendre una decisió unànime. Tots els propietaris que estiguin interessats en la reunió es poden adreçar a l’Oficina d’Urbanisme de Valls, des d’on se’ls facilitarà el contacte de Víctor Fernández, un dels propietaris impulsors de la comunitat.

Deixa un comentari