//Covides es converteix en col·laborador de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya

Covides es converteix en col·laborador de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya

La marca de vins i caves "Casteller" exporta a països d'Europa, Estats Units o Àsia

per | 2019-11-19 16:34:2519/11/2019 16:34 | 0 comentaris

La Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya i Covides signen un nou conveni per estrènyer més vincles i la cooperativa de vins i caves passa a ser col·laborador de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya.

En un acte a l’Ajuntament de Valls, representants de la CCCC o Covides han signat el nou cord entre les dues parts. Covides que comercialitza vins i caves DO Penedès té més de 350.000 botelles amb l’etiqueta “Casteller” i a part de comercialitzar-se pel país, s’exporta a països d’Europa, però també a altres indrets com Estats Units o Xina.

El 2014 Covides va començar a comercialitzar els seus i vins i caves de gamma mèdium identificats amb la marxa “Casteller”. De fet, compta amb nou vins i caves amb que porten el nom d’una de les 9 primeres colles segons el rànquing casteller 2013. Així, les dues colles vallenques, Castellers de Vilafranca, Colla Jove dels Xiquets de Tarragona, Minyons de Terrassa, Capgrossos de Mataró, Castellers de Barcelona i Castellers de Sants són protagonistes en un dels vins o caves de la cooperativa, on són identificats amb una etiqueta personalitzada de cada colla.

Aquesta conveni “reforçarà la relació i l’aportació econòmica que permetrà a la federació seguir impulsant l’activitat i vetllant pels interessos comuns de les colles castelleres”, recalcaven des de la CCCC.

Deixa un comentari