/, Societat/Valls continua donant suport a Càritas

Valls continua donant suport a Càritas

L'Ajuntament de Valls i Càritas Interparroquial renoven el conveni de col·laboració amb un increment de 25.000 euros

per | 2018-06-05 11:52:3205/06/2018 11:52 | 0 comentaris

El regidor de Benestar Social de l’Ajuntament, Jordi Cartanyà, i el director de Càritas Interparroquial de Valls, Joan París, han signat avui al matí un conveni de col·laboració complementària amb objecte d’unir les seves entitats per incrementar el nivell de vida de les persones més desfavorides.

L’aportació per part de l’Ajuntament consta de 24.500 euros destinats únicament al desenvolupament de diversos programes socials i d’atenció als ciutadans. Aquests programes d’ajuda engloben: una millora en l’alimentació amb l’addició del sistema de punts, que s’encarregarà d’aportar tots els nutrients; un projecte de pisos d’urgència social per garantir l’ús d’un habitatge a les families excloses; el programa Hort, que ajudarà a la formació professional del col·lectiu en situació d’atur o risc d’exclusió social, i un últim projecte de suport destinat a ajudar els estudiants de formació postobligatòria que no reben beques.

Finalment, Càritas fa una crida a la participació voluntària pel programa “Ara al teu costat”, enfocat a millorar el dia a dia de les persones grans amb una companyia de dues hores setmanals de persones que vulguin col·laborar-hi.

Deixa un comentari