//Continuen les festes anuals a la Unió Anelles de la Flama

Continuen les festes anuals a la Unió Anelles de la Flama

Al matí, ha tingut lloc la sortida motera en direcció a Sarral, amb una parada per esmorzar per als motoristes.

per | 2019-12-07 16:00:5607/12/2019 16:00 | 0 comentaris

Aquest dissabte, 7 de desembre, ha continuat una segona jornada de les festes anuals a la Unió Anelles de la Flama.  Al matí, ha tingut lloc la sortida motera en direcció a Sarral, amb una parada per esmorzar per als motoristes.

A les 12.00 h, al bar del local, ha tingut lloc  la inauguració de la nova imatge del bar amb vermut musical i mitja hora més tard s’ha donat inici al concurs de paelles. Al migdia ha tingut lloc l’arrossada popular i lliurament de premis i a la tarda, hi ha previst el tradicional joc de la pula, amb uns beneficis que aniran destinats a La Marató de la TV3.

Seguidament, a les 18.00 h, al Teatre Principal de Valls se celebrarà el concert d’homenatge al 60è aniversari de la colla sardanista Bell Esplai amb la cobla Montgrins. En acabar, hi haurà visita a l’exposició commemorativa instal·lada al bar del teatre i refrigeri.

L’últim dia de les festes, el diumenge 8 de desembre, tindrà lloc l’acte més multitudinari i emotiu, amb el dinar de germanor de tots els socis i colles. En aquesta ocasió es farà, a partir de les 14.00 h, al restaurant El Álamo. També hi haurà parc infantil i el tancament de les festes serà protagonitzat pel concert i el ball folk a càrrec del grup Fenya Rai.

Deixa un comentari