//Comencen les sessions per a la creació del nou Reglament de Participació Ciutadana

Comencen les sessions per a la creació del nou Reglament de Participació Ciutadana

Les sessions de participació ciutadana tenen lloc a la Biblioteca Popular de Valls

per | 2019-02-08 14:00:4908/02/2019 14:00 | 0 comentaris

L’Ajuntament ha iniciat aquest mes de febrer el procés per a l’elaboració del nou Reglament de Participació Ciutadana, un documentat que establirà el full de ruta per actualitzar i ampliar els mecanismes, canals i espais oberts a tots els vallencs i vallenques per opinar i intervenir de forma regular en la presa de decisions sobre els temes importants del present i el futur de la ciutat.

D’aquesta manera, ahir, dijous 7 de febrer, a partir de dos quarts de 8 de la tarda, a la Biblioteca Popular de Valls es va dur a terme la primera sessió participativa, el Fòrum d’Entitats. I, avui, divendres 8 de febrer, a la mateixa hora i lloc hi haurà la segona sessió participativa, el Fòrum Ciutadà, obert a tots els majors de 16 anys. Paral·lelament, també es difondrà una enquesta virtual a través del web i les xarxes socials de l’Ajuntament que serà oberta a tots els veïns de Valls.

Amb els resultats de l’enquesta i les propostes sorgides dels fòrums d’entitats i de ciutadans se sistematitzaran els punts i propostes que seran la base per redactar el nou reglament.

Deixa un comentari