//Comença la primera jornada de l’Úrsula Beer Fest

Comença la primera jornada de l’Úrsula Beer Fest

Hi participen vuit productors de cervesa artesana, quatre cansaladeries i dos forns de pa. La programació també inclou música.

per | 2019-11-08 21:40:1608/11/2019 21:40 | 0 comentaris

Aquest divendres, 8 de novembre, a la tarda, ha obert portes la primera edició de l’Úrsula Beer Fest que, fins a la mitjanit, té lloc a la zona del Portal Nou. En aquesta primera edició, vuit productors de cervesa del territori munten els seus estands de cervesa artesana, que els visitants poden acompanyar amb salsitxes casolanes elaborades per quatre cansaladeries de Valls, música i activitats paral·leles.

Una de les activitats que s’ha preparat per a aquesta primera edició és un tast comentat itinerant, que es farà dissabte 9 de novembre a les 12.30 hores al mateix recinte firal del Portal Nou. Raül Casellas, de La Bona Birra i membre de l’Associació de Cervesers del Baix Camp (ACBC), serà l’encarregat de guiar els participants en els tastos pels diferents estands dels productors per tastar i comentar les diferents especialitats i conèixer-ne les propietats. El tast té un preu de 5 euros i inclou 4 tastos de cervesa i la tote bag de l’Úrsula Beer Fest de regal. Per participar-hi, caldrà inscriure’s prèviament enviant un correu electrònic a [email protected] amb les dades de contacte o el mateix divendres i dissabte de la fira a l’estand de l’organització. Per fer l’activitat, és imprescindible portar el got de la fira. En funció dels participants, es faran dos grups de deu persones.

Els productors cervesers que participen en la 1a Úrsula Beer Fest són: Les Clandestines (Montferri), l’Ona (Vila-seca), la Kesse (Tarragona), Ebrewine (Horta de Sant Joan), Redhop (Salomó), Reptilian (el Vendrell), La Castellera (Vilafranca del Penedès) i La Vallenca (Valls). Les cansaladeries vallenques Bonet, Queralt, Pons i Batalla elaboraran quatre varietats de salsitxes que es degustaran amb dos tipus de pa —llonguet i pa de Viena— dels forns Pié i La Barcelonesa. El Restaurant Portal 22, sota el paraigua de l’Associació de Restauradors, cuinarà les diferents especialitats d’entrepans. A més, coincidint amb la fira, les cansaladeries ofereixen aquests dies les seves especialitats en els seus establiments.
Els visitants trobaran a l’estand de l’organització els gots de vidre a 1,5 euros per degustar les diferents cerveses, a més de bosses i samarretes de marxandatge. Les consumicions s’abonaran en cada estand dels diferents productors al preu de 2 euros. A l’estand de l’Associació de Restauradors hi haurà els entrepans amb les diferents varietats de salsitxes artesanes.

Deixa un comentari