//Comença la jornada electoral del 10-N

Comença la jornada electoral del 10-N

De la xifra total de persones amb dret a vot, 17.577 són residents entre la ciutat de Valls i l’entitat municipal descentralitzada (EMD) de Picamoixons

per | 2019-11-10 09:31:4110/11/2019 09:31 | 0 comentaris

A les nou d’aquest matí, dia 10 de novembre, han obert portes els col·legis electorals en una nova jornada electoral, la quarta en els darrers quatre anys, que s’allargarà fins a les vuit del vespre.

En aquests eleccions un total de 32.966 veïns censats a la comarca de l’Alt Camp tenen dret a exercir l’essència de la democràcia actual, votar, per poder escollir els governants i quina formació tindrà el govern de l’Estat espanyol, una xifra que es menor, uns 1.527 votants menys, al cens electoral dels anteriors comicis generals del 28 d’abril.

Entrant en el detall d’aquesta xifra total de persones a la comarca de l’Alt Camp que poden votar en aquestes eleccions, cal destacar que un total de 918 són veïns censats a la comarca, però que ara estan vivint a l’estranger i, per tant, poden exercir el dret de votar per correu.

De la xifra total de persones amb dret a vot, 17.577 són residents entre la ciutat de Valls i l’entitat municipal descentralitzada (EMD) de Picamoixons, que voten al Col·legi Rocabruna.

Cal destacar que Mont-ral i el Milà són els dos municipis amb menys persones amb dret a vot, amb 130 i 146, respectivament.

Quant als llocs on hi haurà les meses per poder votar, en la gran majoria de casos es troben en oficines municipals o bé en centres educatius, tret d’alguna excepció destacada.

Deixa un comentari