//Comença el cicle Les grans qüestions de la vida

Comença el cicle Les grans qüestions de la vida

La segona de les conferències tindrà lloc dimarts vinent, 14 de gener, a càrrec de Josep Bofarull i Veciana que ens parlarà de les impressions viscudes durant les Festes Decennals del 2011

per | 2020-01-10 10:21:1010/01/2020 10:21 | 0 comentaris

Aquest gener, l’Institut d’Estudis Vallencs i la Parròquia de Sant Joan de Valls ofereixen novament un espai que en aquesta ocasio, a un any de les Festes Denennals en honor a la Mare de Déu de la Candela, proposa reflexionar sobre el sentit de la celebració des de perspectives diverses.

En aquest sentit, dijous 9 de gener Bernabé Dalmau i Ribalta, monjo de Montserrat i director de la revista Documents d’Església, va parlar sobre rl ritme de les estacions en el calendari cristià.

La segona de les conferències tindrà lloc dimarts vinent, 14 de gener, a càrrec de Josep Bofarull i Veciana que ens parlarà de les impressions viscudes durant les Festes Decennals del 2011. Bofarull és l’actial rector de Maspujols i de Vilaplana i ex-rector de les tres parròquies de Valls.

La darrera xerrada tindrà lloc el dia 23 de gener a càrrecde Carme Oriol i Carazo, catedràtica del Departament de Filologia Catalana  de la URV i directora de l’Arxiu de Folklore d’aquesta universitat. Parlarà sobre tradició i modernitat de es festes populars.

Deixa un comentari