//Comèdies i thriller al nou abonament dels Teatres de Valls

Comèdies i thriller al nou abonament dels Teatres de Valls

La venda dels abonaments estarà disponible des del dimecres 11 de desembre a les 10 hores, tan a les taquilles del Teatre Principal i també on line a Eventbrite

per | 2019-12-03 10:26:1603/12/2019 10:26 | 0 comentaris

La nova temporada als Teatres de Valls donarà la benvinguda al 2020 carregada de propostes en una programació que ja ha anunciat els seus primers espectacles. Mercè Sampietro, Àngels Gonyalons, Jordi Banacolocha, Rosa Vila, Pep Planas, Bruno Oro, Clara Segura, Julio Manrique, Mireia Aixalà o Nil Cardoner són alguns dels intèrprets dels tres muntatges que pujaran a l’escenari del Centre Cultural Municipal i que formen part de l’abonament, a la venda a partir de l’11 de desembre.

L’abonament dels Teatres de Valls, un excel·lent regal de Nadal i Reis, inclou alguns dels principals muntatges de l’escena catalana més actual. Un menú que passarà per dues comèdies com “La dona del 600”, dirigida per Pere Riera, i “Cobertura” -amb la divertida i àcida parella que formen Bruno Oro i Clara Segura-, als que s’hi afegirà per completar la programació en abonament el thriller “Una història real”, de Pau Miró.

La venda dels abonaments estarà disponible des del dimecres 11 de desembre a les 10 hores, tan a les taquilles del Teatre Principal i també on line a Eventbrite. En aquest sentit, per a la nova temporada es mantenen els preus dels abonaments, així com els descomptes per als titulars del Carnet Amics dels Teatres que els espectadores poden adquirir, a l’instant i de manera gratuïta, a les mateixes taquilles del Teatre Principal.

Deixa un comentari