//Cinquanta agents culturals programen 190 actes entre febrer i juny a Valls

Cinquanta agents culturals programen 190 actes entre febrer i juny a Valls

En relació amb el mateix període de fa tres anys, des del 2016 s’ha registrat un augment del 20% de les activitats compilades

per | 2019-01-14 13:50:2814/01/2019 13:50 | 0 comentaris

La nova edició del programa “Valls, ciutat de cultura participativa” inclou 190 actes des de l’1 de febrer fins al 15 de juny de 2019, organitzats per cinquanta agents culturals vallencs, a més de 15 exposicions. En relació amb el mateix període de fa tres anys, des del 2016 s’ha registrat un augment del 20 % de les activitats compilades. Els programes seran distribuïts durant aquesta setmana a les 13.000 llars vallenques, així com també als punts d’informació cultural, ciutadana i turística. Les activitats ja són consultables a l’agenda cultural de la Valls APP, i en l’apartat de cultura del web municipal.

Aquest programa recull un ampli ventall de diferents tipologies: concerts, cant coral, representacions teatrals, exposicions, xerrades, taules rodones, visites guiades, activitats multidisciplinars, commemoracions, contacontes, cinema, festivals, sessions de ballables, tallers, jornades, trobades, cultura tradicional, presentacions de llibres, actes solidaris, retransmissions d’òpera i dansa, i esdeveniments gastronòmics.

L’edició impresa és de 15.000 exemplars, es difon a les bústies de totes les llars vallenques i alhora es troba als taulells d’informació ciutadana i cultural: OAC, Oficina de Turisme, Espai Ca Creus, Teatre Principal, Centre Cultural o Vallsgenera. El programa també arriba als ciutadans a través del web municipal i de la Valls APP, aplicació per a mòbil gratuïta, que permet actualitzar-ne permanentment els continguts. D’aquesta manera, a més de les activitats que ara s’anuncien, les diferents entitats i els usuaris potencials veuen recollides en línia les noves activitats que es van organitzant.

Deixa un comentari