/, Cultura/Cendrós, Català-Roca i Nogués: tres noms propis marcaran la programació del Museu de Valls

Cendrós, Català-Roca i Nogués: tres noms propis marcaran la programació del Museu de Valls

Marc Ayala, regidor de Cultura i president del Museu de Valls, i Jordi París, director del Museu de Valls, han presentat la programació d’activitats del Museu de Valls

per | 2018-09-12 11:03:2612/09/2018 11:03 | 0 comentaris

Avui, dimecres 12 de setembre, a les 10 del matí a la Biblioteca Popular s’ha presentat la nova temporada d’activitats del Museu de Valls. Una temporada que vol posar en valor el patrimoni humà, cultural i artístic del mecenes cultural Joan Baptista Cendrós, del fotògraf Francesc Català-Roca i de l’escultor Anselm Nogués. A més, la capella de Sant Roc hi posarà l’accent contemporani amb l’estrena d’un nou cicle, “Una força vulnerable”, a cura de Juan Canela, fins al desembre del 2019.

El tret de sortida de la temporada serà amb la inauguració de l’exposició “Cendrós, un empresari d’acció”, aquest proper dissabte, 15 de setembre, a les 12.30 h a la Biblioteca Popular de Valls, i es podrà visitar fins al 18 de novembre. Seguidament, del 20 de setembre al 18 de novembre es presentarà “Francesc Català-Roca i els seus amics artistes”. I, finalment, del 30 de novembre al 3 de febrer hi haurà la mostra monogràfica “Anselm Nogués: l’oblidat escultor de Valls”.

També cal recordar que a part d’aquestes mostres hi haurà l’exposició “Presos polítics a l’Espanya contemporània” al vestíbul de la Casa de Cultura, del 25 al 30 de setembre; “Què fan amb els nostres ossos?” de Sacchi de Santo, del 6 d’octubre al 25 de novembre, i “Espigueo transaccional” de Clàudia Pagès, del 15 de desembre al 17 de febrer.

Deixa un comentari