/, Castells, Portada Destacada/Carme Forcadell ha sentit l’escalf de centenars i centenars de persones al Catllar

Carme Forcadell ha sentit l’escalf de centenars i centenars de persones al Catllar

per | 2018-07-20 20:45:2820/07/2018 20:45 | 0 comentaris

Espectacular ambient i suport el que rep avui de la societat civil Carme Forcadell, en el marc del Centre Penitenciari Mas d’Enric del Catllar avui a partir de les set de la tarda, a on centenars de persones s’hi han donat cita, convocades per l’Assemblea Nacional Catalana.

Eren immenses les cues de cotxes i nombrosos els autobusos, que ja des de la rotonda que va en direcció al centre i durant més d’un quilòmetre, omplien els borals i camins adjacents, tal era la quantitat de gent que hi ha volgut ser present.

Ja dintre del recinte del centre penitenciari i sota l’atent guidatge dels voluntaris, tothom ha sabut ràpidament on anar i situar-se i han començat els actes previstos, no sense que es sentiguèssin clams dels presents, vinguts d’arreu les comarques de Tarragona, principalment, de llibertat per als nostres presos i preses polítics i com no, cants eufòrics a la llibertat nacional del nostre país i l’esdeveniment de la República Catalana.

Emotius han estat els castells, amb presència castellera vallenca inclosa i com no, els diferents parlaments.

Cal fer esment, que en un principi s’esperava l’arribada de Carme Forcadell, des del seu anterior centre penitenciari fins a la presó del Catllar per a avui a les 7 de la tarda, però finalment, el trasllat d’ha consumat aquest matí. Tot i així, aquest trasllat avançat no ha estat faltat de suport, ja que ha estat rebuda per una important cadena humana.

Deixa un comentari