//Campanades infantils i un espectacle de cabaret, novetats per a la nit de Cap d’Any a Valls

Campanades infantils i un espectacle de cabaret, novetats per a la nit de Cap d’Any a Valls

La Banda del Coche Rojo i Tapeo Sound System ompliran de música la segona edició del doble concert revetlla de versions al pavelló Xavi Tondo

per | 2019-10-09 10:59:4609/10/2019 10:59 | 0 comentaris

La primera de les cites del Cap d’Any vallenc tindrà lloc al punt del migdia del 31 de desembre al Pati, quan els més petits i petites de la ciutat comptaran, per primera vegada, amb unes campanades infantils, pensades especialment per a l’ocasió. L’acte serà gratuït i donarà inici a les 11 h amb l’espectacle ‘Carilló’ de la Cia. La Tal, que en realitzarà un parell de representacions, la darrera de les quals finalitzarà amb les dotze campanades. Els assistents podran portar el raïm i el cotilló de casa, per fer la celebració conjunta en un preludi pensat especialment per viure’l en família. Aquest acte se sumarà a la ja tradicional sortida de l’Home dels Nassos, que com ja és habitual, es passeja pels carrers de la ciutat cada 31 de desembre al migdia.

Ja a la nit, el Teatre Principal acollirà la proposta ‘Un Cap d’Any a l’infern’, a càrrec del Grup del Teatre Principal. L’espectacle, un cabaret-espectacle de varietats, començarà a les 23 h i s’allargarà fins a la mitjanit, quan tindran lloc les tradicionals campanades, seguides dels darrers compassos del muntatge. Durant la funció, l’escenari del Principal s’omplirà de números musicals, d’humor i de cabaret, en un espectacle especial que tindrà lloc al fons de l’infern.

El nou any a Valls començarà també amb la música del doble concert revetlla de versions al pavelló Xavi Tondo, al Centre Esportiu Municipal del Fornàs, que oferirà, per segon any, sis hores de música i festa. Els grups La Banda del Coche Rojo i Tapeo Sound System seran els encarregats d’amenitzar la revetlla al pavelló.

Deixa un comentari