/, Política, Portada/Caballero assegura que la seva família ha rebut ‘escrache’ per part d’independentistes

Caballero assegura que la seva família ha rebut ‘escrache’ per part d’independentistes

per | 2018-02-19 18:56:2319/02/2018 18:56 | 2 comentaris

En el torn de precs i preguntes del plenari d’aquest dilluns, 19 de febrer, el regidor del PP Francesc Caballero denunciava ‘escrache’ als seus familiars per part d’independentistes. Caballero assegurava que ho havia comunicat amb anterioritat a l’equip de govern, però que davant la insistència i la continuïtat en aquests atacs, ha decidit portar-ho al plenari, aprofitant el públic amb què comptaven, “per denunciar la situació, la mala educació i el poc respecte per part d’aquestes persones”.

Caballero cloïa: “Espero que aquesta situació reverteixi i que els independentistes demostrin aquells valors dels quals sempre presumeixen.”

L’alcalde de Valls, Albert Batet, responia a Caballero: “Tal i com li vaig dir de forma privada, l’Ajuntament i els serveis de seguretat de la ciutat es posen a la seva disposició. En tot cas, el govern és el govern, i actuarà amb la màxima llibertat i respecte democràtic. Un respecte que sovint també trobem a faltar per part d’altres punts de vista. Només cal recordar l’1 d’octubre, quan es va intervenir ciutadans de poblacions de la nostra comarca com Vilabella o Cabra del Camp, entre d’altres”.

2 Comments

  1. Valle Carmona Ruiz 19 febrer 2018 at 20:09

    Cadascú pot tenir els ideals polítics o religiosos que vulgui, però les persones som persones davant de tot, per això recolzo al Sr. Caballero, a més conec personalment a la seva familia i son les millors pesones que avui dia puguis trobar.

  2. Francesc Manresa Baró 20 febrer 2018 at 17:30

    Sense cap mena de dubte, aquests comportaments, són inacceptables. I cal denunciar-ho. Ara bé. Li prego digui als companys de l’Estat espanyol, que cesin també, en el seu contant “escrache” a Catalunya.

Deixa un comentari