En el torn de precs i preguntes del plenari d’aquest dilluns, 19 de febrer, el regidor del PP Francesc Caballero denunciava ‘escrache’ als seus familiars per part d’independentistes. Caballero assegurava que ho havia comunicat amb anterioritat a l’equip de govern, però que davant la insistència i la continuïtat en aquests atacs, ha decidit portar-ho al plenari, aprofitant el públic amb què comptaven, “per denunciar la situació, la mala educació i el poc respecte per part d’aquestes persones”.

Caballero cloïa: “Espero que aquesta situació reverteixi i que els independentistes demostrin aquells valors dels quals sempre presumeixen.”

L’alcalde de Valls, Albert Batet, responia a Caballero: “Tal i com li vaig dir de forma privada, l’Ajuntament i els serveis de seguretat de la ciutat es posen a la seva disposició. En tot cas, el govern és el govern, i actuarà amb la màxima llibertat i respecte democràtic. Un respecte que sovint també trobem a faltar per part d’altres punts de vista. Només cal recordar l’1 d’octubre, quan es va intervenir ciutadans de poblacions de la nostra comarca com Vilabella o Cabra del Camp, entre d’altres”.