//Bona part de la Casa de Cultura passa a mans municipals

Bona part de la Casa de Cultura passa a mans municipals

L’acord preveu la concessió a l’Ajuntament de la major part de la Casa de Cultura, en concret, prop de 1.550 m2 repartits en tres de les quatre plantes de l’edifici

per | 2018-11-30 13:25:4030/11/2018 13:25 | 0 comentaris

La Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Valls han formalitzat la concessió a favor del consistori de la major part de l’edifici de la Casa de Cultura, un acord que permetrà ampliar les actuals instal·lacions del Museu de Valls.

El vicepresident del Govern i conseller d’Economia i Hisenda de la Generalitat, Pere Aragonès, i l’alcalde de Valls, han signat la concessió, en un acte que ha comptat amb la participació del director general de Patrimoni de la Generalitat, Francesc Sutrias, el delegat del Govern a Tarragona, Òscar Peris, a més d’una àmplia representació del patronat del Museu de Valls encapçalada pel seu president, el regidor de Cultura Marc Ayala.

L’acord preveu la concessió a l’Ajuntament de la major part de la Casa de Cultura, en concret, prop de 1.550 m2 repartits en tres de les quatre plantes de l’edifici. D’aquesta manera, amb la titularitat dels espais a la Casa de Cultura, el consistori vallenc podrà encarrilar de manera definitiva el projecte de remodelació i ampliació del Museu de Valls. El document de concessió regularitza en primer lloc la cessió a la ciutat dels espais que ja s’utilitzen com a sales expositives a la planta segona i tercera, però el principal avenç que permetrà afrontar una autèntica ampliació es concentra per tota la Casa de Cultura amb l’objectiu que el visitant, només entrar a l’edifici, s’endinsi plenament al Museu de Valls.

Deixa un comentari