Amb motiu de Santa Úrsula i el Fòrum Casteller, Comerç de Valls ha organitzat per cinquè any consecutiu el Concurs d’Aparadors amb Motius Castellers, basat en un tema tan nostre com són els castells i el fet casteller.

Des del dia 2 al 22 d’octubre més de vint establiments comercials de Valls llueixen els seus aparadors engalanats per donar un caire previ i festiu a la gran Diada Castellera de Santa Úrsula.

El Jurat està compost per un representant de la Colla Joves Xiquets de Valls, un de la Colla Vella dels Xiquets de Valls, un representant de la Regidoria de Cultura; el regidor de Comerç i Turisme, Òscar Peris, i el vot del Jurat popular. A partir del 9 d’octubre el Jurat farà el recorregut per tots els establiments participants i valorarà la vistositat, els colors i el treball artístic realitzat relacionat amb la temàtica del món casteller, per repartir un primer, un segon i un tercer premi.

Com a novetat en aquesta edició, s’incorpora el vot del Jurat popular, en què tothom que ho desitgi pot votar fent una fotografia de l’aparador que més li agradi i pujant-la a una senzilla aplicació a través de Facebook (https://basicfront.easypromosapp.com/p/913856). Cada fotografia equival a un vot, i l’establiment que amb més fotografies compti serà el que tindrà el vot del Jurat popular. El vot popular estarà actiu fins al dia 14 d’octubre, i entre tots els participants el dia 16 d’octubre se sortejarà un lot de productes vallencs i de l’Alt Camp.

El veredicte amb els aparadors guanyadors i el premi entre els participants del Jurat popular es comunicarà públicament a la premsa i a les xarxes socials el dia 18 d’octubre i es lliuraran els premis el divendres 20 d’octubre a les 20.30 hores al seu local, situat a la plaça dels Alls, número 7.