//Arriba la segona edició del juliol passat per aigua a Valls

Arriba la segona edició del juliol passat per aigua a Valls

El Juliol passat per aigua agrupa un conjunt d’activitats pel públic infantil i juvenil on l’aigua és la principal protagonista

per | 2018-07-03 17:38:1803/07/2018 17:38 | 0 comentaris

La programació d’activitats de juliol Estiu Actiu, organitzada des dels serveis de Valls Jove, Centre Cívic i el Patronat Municipal d’Esports, inclou la segona edició del programa “Juliol passat per aigua” i les “Sortides joves” d’estiu. Aquesta engloba un conjunt de vuit activitats de lleure i oci, destinades especialment al públic infantil, juvenil i familiar, on la principal protagonista és l’aigua. La primera edició del Juliol passat per aigua, realitzada l’any passat, va cloure amb gran èxit del públic, fet que ha portat als serveis organitzadors a repetir l’experiència.

La programació s’iniciarà amb la Festa de l’escuma que tindrà lloc dimecres 4 de juliol al Pati, a partir de les 17:30 hores. L’activitat anirà acompanyada, a més, de jocs gegants, una proposta lúdico-festiva per al públic familiar. Els dies 6 i 20 de juliol, la piscina d’estiu del Fornàs, comptarà també amb la presència d’inflables, i restarà obert al públic de les 16 a les 19 hores (amb entrada gratuïta pels abonats del PME). La programació també inclou el Tobogan infinit (Tobogan Splash Slide), un tobogan aquàtic de 115 metres, que amplia així la seva llargada respecte a l’any passat. L’activitat tindrà lloc el dijous 12 de juliol a partir de les 17 hores al carrer del Tren. Les entrades es podran adquirir el mateix dia (i fins a les 14 hores) al Centre Esportiu del Fornàs o a l’inici de l’activitat en el mateix emplaçament, el cost és de 3 euros/hora.

Deixa un comentari