//Aquest diumenge torna la Festa de l’Oli Nou a la Societat Agrícola de Valls

Aquest diumenge torna la Festa de l’Oli Nou a la Societat Agrícola de Valls

L’oli de la Societat Agrícola de Valls, emprat dins la DOP Siurana, es podrà trobar en les tradicionals garrafes de 5 i 2 litres

per | 2019-11-27 19:48:2927/11/2019 19:48 | 0 comentaris

La Societat Agrícola de Valls organitza aquest diumenge 1 de desembre a partir de les 10 del matí una nova edició de la Festa de l’Oli Nou de Valls que permetrà tastar el tradicional esmorzar d’olivaire ben regat amb oli nou procedent de les olives dels prop de 400 socis de l’entitat.

L’oli de la Societat Agrícola de Valls, emprat dins la DOP Siurana, es podrà trobar en les tradicionals garrafes de 5 i 2 litres i amb altres formats que comercialitza com l’ampolla de vidre de tres quarts, de mig i d’un quart.

Paral·lelament, a les onze del matí tindrà lloc l’actuació del duet Son2, una formació procedent de Cambrils que oferirà diverses composicions entre rumba catalana, boleros i també alguna havanera. També hi haurà inflables durant el matí pels més petits.

El preu del tiquet de l’esmorzar d’olivaire serà de tres euros i tots aquells que comprin una garrafa de 5 litres obtindran un descompte de 2 euros presentant el tiquet de l’esmorzar. La previsió que s’ha fet des de l’organització és que al llarg del matí se serveixin més 400 esmorzars.

Deixa un comentari