/, Cultura/Aquest cap de setmana comença la nova temporada d’actes del Museu de Valls

Aquest cap de setmana comença la nova temporada d’actes del Museu de Valls

Tres noms propis encapçalen la nova programació del Museu de Valls

per | 2018-09-14 12:15:0414/09/2018 12:15 | 0 comentaris

Aquesta setmana, el regidor de Cultura i president del Museu de Valls, Marc Ayala, i el director del Museu de Valls, Jordi París, han presentat la llista dels actes per a aquesta temporada, centrats en tres figures importants: el mecenes cultural Joan Baptista Cendrós, el fotògraf Francesc Català-Roca i l’escultor Anselm Nogués.

La primera de les mostres és l’exposició “Cendrós, un empresari d’acció” a la Biblioteca Popular de Valls, que comença aquest dissabte, dia 15 de setembre, i s’allargarà fins al 18 de novembre. La segona és “Francesc Català-Roca i els seus amics artistes”, al Museu de Valls del 20 de setembre al 18 de novembre. I la tercera serà “Anselm Nogués: l’oblidat escultor de Valls”, al Museu de Valls del 30 de novembre al 3 de febrer.

També cal tenir present que a la capella de Sant Roc s’inicia un nou cicle “Una força vulnerable”, comissariat pel crític d’art Juan Canela, que s’allargarà fins al desembre del 2019 i comptarà amb la participació d’artistes com Sacchi Santo o Clàudia Pagès, entre d’altres.

Deixa un comentari