Tres pedrades podrien haver causat un accident seriós a Alcover. El passat divendres 5 de gener, nit de Reis, un autocar que recorria la línia Saragossa-Cambrils, a la carretera C-14, va patir l’impacte de tres pedrades, tal com explicava l’Heraldo de Aragón.

Fruit de l’impacte de les pedres, va trencar la lluna davantera i diferents vidres van entrar als ulls del conductor de l’autobús —de l’empresa Hife—, mentre que la resta de pedres van topar al lateral esquerre de l’autobús. A causa de l’impacte, el xòfer va haver de ser atès pels serveis sanitaris del 112 i traslladat posteriorment a l’Hospital de Valls, però el conductor va ser àgil i va poder evitar mals majors. A l’autocar només s’hi trobava un sol passatger, Fernando Vela, que en declaracions al rotatiu aragonès explicava que “el conductor va saber reaccionar amb molta tranquil·litat. Estàvem en una zona on podríem haver bolcat”. El passatger va poder arribar al seu destí, Cambrils, després que l’empresa li facilités el trasllat per poder veure els seus familiars.

L’empresa ha interposat una denúncia pels fets ocorreguts a Alcover i afirma que el conductor es troba en perfecte estat de salut.