/, Portada Destacada/Àngel Solé, a títol pòstum, rep el premi de Porronaire d’Honor

Àngel Solé, a títol pòstum, rep el premi de Porronaire d’Honor

Del concurs de porrons d’enguany cal destacar que hi va haver un rècord de participació, amb quaranta inscrits. El conseller va mostrar un bon art en beure amb porró.

per | 2018-08-01 10:30:4901/08/2018 10:30 | 0 comentaris

El dimarts de la Firagost es va viure el vuitè concurs de beure en porró. Aquest es va fer a la plaça del Pati de 8 a 9 del vespre.

Constava de cinc categories: la infantil la va guanyar Magí Pérez de Tudela, de Valls; la guanyadora de la femenina va ser Mireia Castells, de Barcelona; la de més estil la va guanyar Roger Fàbregas, de Valls; en la de més temps, el guanyador va ser Jordi Veloz, de Cabra, i en la de més amunt, el guanyador va ser Gerard Creuet.

Hi van participar un total de quaranta persones, entre grans i petits, batent el rècord de participants fins ara.

A més, per quart any consecutiu, es donà el premi de Porronaire d’Honor, que enguany va ser a títol pòstum per al cuiner Àngel Solé, per la seva innovació i dedicació gastronòmica. El premi el van rebre la seva dona i fill a mans del conseller Jordi Puigneró.

Com mana la tradició dels darrers anys, conseller que inaugura la Firagost, conseller que ha de beure vi amb el porró, i així ho va fer també Puigneró.

Deixa un comentari