/, Comarques/Alcover tindrà un punt de recàrrega per a cotxes elèctrics

Alcover tindrà un punt de recàrrega per a cotxes elèctrics

S’instal·larà properament, coincidint amb la reurbanització del nou passeig de l’Estació. L’equip de recàrrega serà vertical i per a espais públics exteriors

per | 2018-09-04 13:27:2704/09/2018 13:27 | 0 comentaris

L’Ajuntament d’Alcover instal·larà pròximament, coincidint amb la reurbanització del nou passeig de l’Estació, un punt de recàrrega de vehicles elèctrics que s’ubicarà a la zona del Portal. L’objectiu és posar facilitats per a l’adquisició d’aquest tipus de vehicles, donar servei als que ja existeixen i ser un punt d’atracció per a tots els turistes que organitzen les seves estades en funció dels punts de recàrrega establerts al llarg del territori.

L’equip de recàrrega és vertical i dissenyat expressament per ser instal·lat en espais públics exteriors, amb un sistema d’acabats antigrafit i antivandàlic.

Aquest punt serà totalment gratuït per tal facilitar l’adquisició de nous vehicles elèctrics i així continuar apostant per la sostenibilitat del medi ambient, tal com marcava el PAES en l’estudi realitzat per la Diputació de Tarragona i facilitat a l’Ajuntament d’Alcover.

Deixa un comentari