/, Comarques/Alcover celebrarà la 40a Festa de la Vellesa

Alcover celebrarà la 40a Festa de la Vellesa

La festa es farà el 16 d’agost. Primer amb una missa, després amb l’homenatge, dinar de germanor a El Álamo i a la nit, concert de Joan Reig a la plaça Nova

per | 2018-08-08 16:20:5308/08/2018 16:20 | 0 comentaris

Alcover celebrarà el proper dijous 16 d’agost, coincidint amb la festivitat de Sant Roc, la 40a edició de la festa d’homenatge a la vellesa, dedicada a la gent més gran del municipi. Els homenatjats d’aquest 2018 són els matrimonis Josep Mallafré i Maria Dolors Roig i Francisco González i Joaquina González; en l’àmbit individual les dones que rebran aquest reconeixement són Genoveva Rosich i Palmira Orozco, i els homes, Armando Linares i Juan Pérez.

La novetat d’aquesta edició és que la primera part de l’acte se celebrarà a la plaça Nova, com s’havia fet en els seus inicis, i no a l’església Nova, com s’havia fet els últims anys. Es donarà el tret de sortida amb l’eucaristia, i a continuació els homenatjats, acompanyats pels familiars i amics, rebran un detall commemoratiu, com també el rebran enguany tots els participants, i es durà a terme un petit concert de la Coral de l’EMMA. Tot seguit, el restaurant El Álamo acollirà el tradicional dinar de germanor que aplegarà al voltant de 450 comensals. Aquest dinar estarà amenitzat per música en viu i el tradicional sorteig d’obsequis.

Per finalitzar la jornada festiva, i per cloure el festival Terra de Bandolers d’Alcover, la plaça Nova serà l’escenari del concert del cantautor Joan Reig, que ens presentarà el seu primer disc en solitari, ‘La culpa’, després de més de 35 anys pujant als escenaris. L’aturada que han fet Els Pets aquests darrers dos anys ha permès al bateria dedicar-se a presentar, en recitals de petit format, un repertori més personal i íntim.

Prèviament a l’homenatge, la regidora de Serveis Socials del consistori, M. Antònia Girona, i l’alcalde d’Alcover, Robert Figueras, visitaran dimarts, 14 d’agost, les persones grans del municipi a les seves llars i al Centre de Dia.

Deixa un comentari